Graag willen wij u informeren over de aanstaande verhuizing van Ferecon.

Per 1 november 2014 verruilen wij ons huidige pand in voor een prachtig nieuw bedrijfscomplex. Dit nieuwe pand beslaat meer dan 1300 m2 en is gevestigd op bedrijventerrein “Groenewoud”, het bedrijventerrein waar wij nu ook gevestigd zitten. Al met al een verhuizing van nog geen kilometer verderop, maar wel met grote voordelen. Door de groei van Ferecon waren de grenzen van ons huidige pand bereikt. Het nieuwe pand is beter bereikbaar, heeft meer voorzieningen, onze showroom wordt nog mooier en uitgebreider en we hebben meer opslagruimte. Kortom: wij zien erg naar onze verhuizing uit zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Voor, tijdens en na de verhuizing zijn wij gewoon te bereiken op ons telefoonnummer +31 (0)416 560026,  of via email en/of het contactformulier.

Natuurlijk bent u na de verhuizing van harte welkom om ons nieuwe kantoor inclusief de prachtige showroom te komen bezichtigen. Mocht u eerder informatie willen of een offerte op willen vragen dan kunnen wij u daar nu al bij van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Ferecon

 

Vanaf 1 november 2014 is ons nieuwe adres:

Thomas Edisonweg 65
5151 DH Drunen
The Netherlands

Recent Posts